VÍZIBB, MINT A VÍZISIKLÓ

Természetvédelmi rajzpályázat gyerekeknek! Az MME Kétéltű–és Hüllővédelmi Szakosztálya a hagyományokhoz hűen 2016-ban is rajzpályázatot hirdet. Várjuk olyan alkotókedvű gyerekek jelentkezését, akiktől nem áll távol a hüllők világa.

Találkoztál kockás siklóval nyaralás közben? Akár ezen élményeidet is megörökítheted! Alkotásra fel!

Az elkészült rajzok 3 kategóriában kerülnek majd értékelésre, óvodás, alsó- és felső tagozatos kategóriákban, amelyekben az első három, legjobbnak ítélt pályamunkát díjazzuk.
A pályázatok beküldési határideje: 2016. szeptember 26.

HOGYAN LEHET PÁLYÁZNI?

•    papíron, kézzel készített rajzokat fogadunk el (alkalmazható technikák: ceruza, toll, zsírkréta, vízfesték, filctoll, vagy ezek ötvözése)
•    a rajz mérete A4-es méretű legyen
•    gyermekenként kizárólag 1 db pályázatot fogadunk el
•    csak egyénileg lehet pályázni
•    a rajzot (eredetit, nem másolatot) kérjük részünkre megküldeni postán A4-es borítékban nem összehajtva, a nevezési határidőig (a rajzot nem tudjuk visszapostázni) a rajz hátoldalán legyen feltüntetve a pályázó neve, életkora (nevezési kategória), szülő neve, telefonszáma, lakcíme, e-mail címe
•    a pályamű postázásával úgy tekintjük, hogy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez és a rajz esetleges kiállításon, honlapokon való megjelenéséhez
•    óvodák és iskolák a gyerekek által készített rajzokat együttesen is elküldhetik részünkre, a rajzokon ebben az esetben is szerepeljen az alkotó neve, kora (kategória) és a szülő elérhetősége


HOVA KELL KÜLDENI AZ ELKÉSZÜLT RAJZOT?
Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME)
Postacím: 1536 Budapest, Pf. 283;
A borítékra írd rá: „Vízibb, mint a vízisikló”

A DÍJAZÁS SZEMPONTJAI:
Minden kategóriában a 3 legszebbnek, legötletesebbnek ítélt pályamunkát díjazzuk a bírák értékelései alapján.

DÍJAK:
Minden kategória díjazottjainak a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület által felajánlott nyereményeket postázzuk.

INFORMÁCIÓK A FAJRÓL:
•    www.khvsz.mme.hu
•    Észleléseit a www. herpterkep.mme.hu oldalon rögzítheti is!

A nyerteseket e-mailen vagy telefonon és a www.mme.hu, valamint a www.khvsz.mme.hu oldalon tájékoztatjuk a további teendőkről.
Ha kérdése merül fel a pályázattal kapcsolatban, az alábbi e-mail címre írhat: rajzpalyazatkhvsz@gmail.com
Jó munkát kívánunk!

Forrás: mme.hu

<< Vissza a listához